Cipelari po meri, predsoblja, cene i mere

Nagomilane kutije od obuće

Kako je lepo kad imaš mesto za sve svoje patike, cipele, sandale…? Ne moraš da se brineš gde ćeš da ih naguraš ili da ih tražiš kao lud po celoj kući. E, pa mi pravimo te cipelare po meri koji će ti olakšati život i ulepšati svakodnevnicu.

Pravimo ti cipelar po meri baš onako kako želiš ili kako ti naš ili tvoj dizajner nacrta. Možeš da biraš boju, materijal, oblik i dimenzije, pa ćeš dobiti cipelar koji savršeno odgovara tvojim potrebama. Ne samo da će izgledati fenomenalno u tvom domu, nego ćeš imati i dovoljno prostora da složiš svu svoju obuću na jednom mestu.

veliki cipelar i garderober

Zašto cipelar po meri?

Zaboravi na skučene police u ormaru ili na gomilu cipela po podu – sa našim cipelarima po meri, sve će biti savršeno organizovano i na svom mestu. A kada se obuvaš, više nećeš morati da tražiš drugu cipelu po celoj kući – sve će biti tu, uredno i pregledno.

Naruči svoj cipelar po meri od nas i uživaj u maksimalnom komforu i stilu. Sa našim nameštajem po meri, tvoj dom će biti savršeno opremljen i organizovan, a ti ćeš imati više vremena i manje stresa u svom životu.

Galerija

Kako izgleda proces porudžbine i izrade?

Kontaktiraj nas telefonom, mejlom ili preko kontakt forme. Po dogovoru izlazimo na teren, nosimo paletu sa materijalima i bojama i vršimo merenje. Ako odlučiš šta pravimo, možemo da ti kažemo cenu, pošto ćemo tada već znati i materijal i dimenzije.

Ako nisi siguran šta tačno želiš, ne brini, objasnićemo ti sve do detalja. Dobićeš 3D projekat pa ćeš moći da vidiš kako će sve da izgleda. 

Naši majstori potom kreću sa izradom i sklapanjem. Kada je sve završeno dogovaramo dan i vreme kada ti odgovara da isporučimo i ugradimo.