PLAKARI PO MERI - ORMARI - GARDEROBERI

Za garderobu nikad dovoljno mesta - Konačno dovoljno prostora za sve tvoje stvari

Ormari ili garderoberi nisu više mesto gde samo držiš svoju garderobu već su postali jako bitan element u diyajnu enterijera.

Pored izgleda, garderober ili plakar treba da bude i funkcionalan, da u njega može da stane puno stvari a da opet na zauzme previše prostora.

Danas imamo različite mehanizme za ormare koji nam olakšavaju uzimanje garderobe a u isto vreme omogućavaju da u garderober stane što više stvari i da sve bude pregledno.

krevet za spavaću sobu

Neki od naših garderobera

TIPOVI GARDEROBERA

Treba ti više prostora za garderobu? Američki plakari su rešenje za tvoje probleme! Sa mnogo prostora za odlaganje, policama, fiokama i držačima za veš, naši plakari će ti pružiti sve što je potrebno da organizuješ svoju garderobu. 

Izaberi između različitih stilova, boja i materijala i pronađi onaj  plakar koji najbolje odgovara tvom ukusu i enterijeru. Kontaktiraj nas danas i počni da gradiš savršen prostor za svoju garderobu!

Znaš ono kad ti je krevet preplavljen odećom jer se tvoj stari ormar jedva zatvara? Da, to. Ali nema brige, tu smo da ti pomognemo u potrazi za savršenim ormarom koji će rešiti tvoje probleme.

Iako ne dobijaju toliko glamura kao neki od onih američkih ormara koji izgledaju kao da su izašli iz luksuznog hotela, standardni ormar je onaj pouzdani partner koji će uvek biti tu kad ti zatreba.

Ovi ormari imaju taj klasični dizajn koji nikada ne izlazi iz mode, jednostavno su lepi i obično su prilično pristupačni, što je uvek plus kada želiš nešto što izgleda dobro, ali ne želiš prodati bubreg za to.

Standardni ormari obično imaju klasičnu unutrašnjost s vešalicama, policama i možda nekim fiokama.

Ako te brine prostor, standardni ormari po meri prilagođeni su da odgovaraju tvojim potrebama. Dakle, bez obzira koliko malo mesta imaš, uvek će biti neki ormar po meri koji će se uklopiti.

Slika je sledeća: budiš se, a garderober je kao tvoj lični butik, samo korak od spavaće sobe.

Ovde je sve na svom mestu, bez gužvanja i traženja. Bilo da je u pitanju tvoja omiljena haljina ili omiljeni par cipela, sve je lako dostupno.

A kad je vreme za izlazak, samo otvoriš vrata svog garderobera i spremna/an si da osvojiš svet sa stilom!

Reci nam šta želiš, a mi ćemo san o organizaciji i stilu pretvoriti u stvarnost.

Ugaoni Ormari

ugaoni cipelar

Ugaoni ormar kao tajna komora za tvoju odeću – prostor u kojem se svaki ćošak koristi na najbolji način!

Ovi ormari su poput skrivenog blaga u tvom domu. Ušuškani su u uglovima soba, čekajući da otkriju svoje čarolije. Bez obzira da li je reč o spavaćoj sobi, dnevnoj sobi ili hodniku, ugaoni ormari prilagođavaju se tvom prostoru kao savršeni završni dodir.

Od police do šipke za stvari, svaki deo ovih ormana je osmišljen kako bi ti olakšao organizaciju garderobe. Bez stresa oko gubljenja prostora, svaka majica, haljina ili par pantalona pronalazi svoje mesto.

Samo nam reci dimenzije i želje, a mi ćemo stvoriti personalizovani kutak savršenog stila.

Ormari Za Terasu

cipelar za terasu

Ovi ormari su kao saveznici za organizaciju na otvorenom prostoru. Bez obzira da li je reč o terasi, balkonu ili dvorištu, oni su tu da ti olakšaju život.

Sa dovoljno prostora za sve vaše potrepštine, alatke ili čak nekoliko udobnih jastuka za baštenske garniture, ovi ormari su malo, ali moćno rešenje za tvoje potrebe.

Otporni na vremenske uslove, ovi ormarići su izrađeni da izdrže sunce, kišu ili sneg – jer tvoja terasa zaslužuje samo najbolje!

Dakle, kada je vreme za opuštanje na otvorenom, ne morate brinuti o neredu. Sve što vam treba je uredno smešteno u tvom novom ormaru za terasu.

Reci nam dimenzije svog prostora i šta biste voleli da čuvate, a mi ćemo pronaći savršeni ormarić koji će zadovoljiti sve vaše potrebe na otvorenom!