Komode, ugaone komode, komode za vino

komode

Reši se nereda i dosadne prašine po kući

Neka svaka stvarčica bude na predviđenom mestu… parfemi, peškiri, flašice, bočice, olovke… Nema više bespotrebnog brisanja prašine sa ovih stvari a nema više ni nereda po kući.

Sve ove sitnice od kojih ti poneke i ne znače puno a ipak moraš da ih imaš, lepo staviš u komodu i ne razmišljaš da li će neka da se preturi ili da na njoj ima prašine.

Naše komode po meri

Ako znaš kakvu komodu želiš kontaktiraj nas, ako ne, možeš pogledati na Pinterestu, pa ćeš naći nešto što ti se sviđa. Možeš da nam pošalješ skicu ako je imaš ili možda želiš da ti mi osmislimo neko idealno rešenje.

Uglavnom, znaj da uvek možeš da nas pitaš za savet i mišljenje, pa kad sve lepo dogovorimo možemo da krenemo dalje.

Zašto komoda po meri?

  • Nemaju svi stanove od 150 kvadrata da može bilo šta i bilo gde da se smesti
  • Hoćeš savršeno da je uklopiš
  • Kvalitetnija je a i izabraćeš boju kakvu hoćeš

Kako izgleda proces porudžbine i izrade?

Kontaktiraj nas telefonom, mejlom ili preko kontakt forme. Po dogovoru izlazimo na teren, nosimo paletu sa materijalima i bojama i vršimo merenje. 

Ako nisi siguran šta tačno želiš, ne brini, objasnićemo ti sve do detalja. Dobićeš 3D projekat pa ćeš moći da vidiš kako će sve da izgleda. 

Javljmo ti cenu i ako ti odgovara naši majstori kreću sa izradom i sklapanjem. Kada sve bude završeno dogovaramo dan i vreme kada da ti isporučimo i montiramo.