Dečije sobe

deciji radni sto

Kreveti, ormarići, stočići

Pravimo sve vrste krevetića, ormariće, radne stolove, fioke i sve ostalo što tebi ili tvom mališanu može pasti na pamet ili ste to možda zajedno osmislili.

Danas se zaista prave jako lepe ali i funkcionalne dečije sobe gde se u malom prostoru može smestiti sve što je detetu potrebno, da ima mesta za svu njegovu garderobu a i za nešto tvoje ako baš nemaš mesta u svom ormaru.

Dečiji ormari, garderoberi

Organizacija i veselje za njihovu sobu. Praktični dizajni sa šarenim detaljima napraviće savršen prostor za igru i oraganizaciju. 

office design

Kopmletna dečija soba

Ako si u mogućnosti, najidealnije je uraditi kompletnu dečiju sobu gde ćeš moći da biraš sve dekore i boje kao i da se svi elementi uklope na idealan način.

Zašto praviti dečiju sobu po meri?

Da bi dete dobilo lepu i funkcionalnu sobu gde će imati prostora za učenje ali i za igranje sve se mora lepo osmisliti jer sobe za decu ponekad nisu baš prostrane. Pozovi nas i rado ćemo doći da tebi i tvom mališanu damo najbolje preporuke i da sve lepo na licu mesta izmerimo.

Kako izgleda proces porudžbine i izrade?

Kontaktiraj nas telefonom, mejlom ili preko kontakt forme. Po dogovoru izlazimo na teren, nosimo paletu sa materijalima i bojama i vršimo merenje. Ako odlučiš šta pravimo, možemo da ti kažemo cenu, pošto ćemo tada već znati i materijal i dimenzije.

Ako nisi siguran šta tačno želiš, ne brini, objasnićemo ti sve do detalja. Dobićeš 3D projekat pa ćeš moći da vidiš kako će sve da izgleda. 

Naši majstori potom kreću sa izradom i sklapanjem. Kada je sve završeno dogovaramo dan i vreme kada ti odgovara da isporučimo i ugradimo.