Kancelarijski nameštaj

Da posao blista

Praviš novi poslovni prostor ili želiš da stari izgleda novije, modernije? Javi nam se a možemo i da svratimo kod tebe pa da na licu mesta vidimo šta ti je potrebno i možda da ti damo neku ideju.

Pravimo nameštaj za sve vrste poslovnih prostora, dovozimo, montiramo. Pozovi nas ili nam pošalji poruku.

kancelarijski sto za konferencije
konferencijski sto

Office desk

Kancelarijski sto danas najpre treba da obezbedi da se zaposleni koji sedi za njim oseća prijatno ali isto tako i da bude funkcionalan.

Zato je najbolje napraviti kancelarijski sto po meri koji će se savršeno uklopiti u ambijent i koji će svojim dimenzijama odgovarati stolicama koje možda već imate.

pult po meri

Pult

Ako imaš nekakav salon ili bilo koji drugi poslovni prostor verovatno će ti trebati neka vrsta pulta ili pregrade u okviru jedne prostorije. 

Nameštaj po meri je i u ovom slučaju pravi izbor. 

Izaberi nejlepše dekore i boje i uklopi ih u svoj poslovni prostor.

office design

Kompletno opremanje

Ukoliko želiš da ti kompletno opremimo kancelariju kontaktiraj nas i rado ćemo doći sa našim predlozima. 

Naš dizajner će ti nacrtati kompletan plan pa ćeš već tada moći na pravi način da zamisliš svoj novi poslovni prostor.

Galerija

Kako izgleda proces porudžbine i izrade?

Kontaktiraj nas telefonom, mejlom ili preko kontakt forme. Po dogovoru izlazimo na teren, nosimo paletu sa materijalima i bojama i vršimo merenje. Ako odlučiš šta pravimo, možemo da ti kažemo cenu, pošto ćemo tada već znati i materijal i dimenzije.

Ako nisi siguran šta tačno želiš, ne brini, objasnićemo ti sve do detalja. Dobićeš 3D projekat pa ćeš moći da vidiš kako će sve da izgleda. 

Naši majstori potom kreću sa izradom i sklapanjem. Kada je sve završeno dogovaramo dan i vreme kada ti odgovara da isporučimo i ugradimo.