Radni stolovi po meri

braon radni sto

Sedi opušteno, koncentrisano i zadovoljno

U eri prebacivanja sa klasičnog na remote poslovanje radni stolovi su pored kancelarija sve viđeniji u stanovima i kućama. Još ako imaš dovoljno prostora… eto tebi kompletne firme kod kuće.

Više je namena radnih stolova i postoji jako puno modela koje možemo napraviti u svim dekorima i bojama.

Mi nismo samo radnja za prodaju nameštaja već tim majstora i dizajnera koji će ti napraviti radni sto koji ćeš obožavati. Da li ti treba sto sa fiokama, policama ili samo velikom radnom površinom? Mi možemo sve to da napravimo. Kontaktiraj nas i zajedno ćemo stvoriti savršen radni prostor.

Koji radni sto ti je potreban?

radni sto

Kućni office

Kućna kancelarija – mesto gde se tvoje ideje pretvaraju u stvarnost, ali to može biti teško ako ti nedostaje inspiracija. Ne brini, tu smo da pomognemo! 

Naši radni stolovi po meri su savršeni za svakog ko želi da ima kreativnu i produktivnu radnu atmosferu. Sa našim stolovima, moći ćeš da se fokusiraš na svoj posao bez ometanja. Kontaktiraj nas danas i počni da stvaraš magiju!

deciji radni sto

Za školarce

Učenje ne mora biti dosadno – posebno kada imaš svoj savršeno prilagođen radni sto! Naši radni stolovi po meri su dizajnirani da zadovolje sve potrebe školaraca – od izbora boje i materijala do organizacionih mogućnosti.

Bez obzira da li ti treba sto sa policama za knjige ili sto sa fiokama za olovke i papir, mi možemo da napravimo sve to i još mnogo više. Kontaktiraj nas i napravimo savršen radni prostor za tvog školarca!

Gejmerski sto

Ej gejmeru, znamo koliko je važno da imaš savršeno okruženje za svoje igre! Naši stolovi su upravo ono što ti treba – izaberi veličinu stola, boju, materijal i sve ostalo što ti je potrebno za maksimalnu udobnost i performanse. 

Ako treba da uklopiš sto u svoj prostor, mi ćemo ga prilagoditi tvojim potrebama. Bez obzira da li igraš na konzoli ili PC-u, naši stolovi će ti pružiti savršeno okruženje za tvoje gejming iskustvo!

Kako izgleda proces porudžbine i izrade?

Kontaktiraj nas telefonom, mejlom ili preko kontakt forme. Po dogovoru izlazimo na teren, nosimo paletu sa materijalima i bojama i vršimo merenje. Ako odlučiš šta pravimo, možemo da ti kažemo cenu, pošto ćemo tada već znati i materijal i dimenzije.

Ako nisi siguran šta tačno želiš, ne brini, objasnićemo ti sve do detalja. Dobićeš 3D projekat pa ćeš moći da vidiš kako će sve da izgleda. 

Naši majstori potom kreću sa izradom i sklapanjem. Kada je sve završeno dogovaramo dan i vreme kada ti odgovara da isporučimo i ugradimo.