TV KOMODE ZA DNEVNI BORAVAK...

TV POLICE PO MERI

Napravi idealnu po svojoj želji.

POLICE ZA TV, KNJIGE, VITRINE

Zid o kakvom oduvek maštaš..

Hteli mi to ili ne, TV uvek dođe na centralnom mestu u celom domu. Tu se svi okupljaju i provode najviše slobodnog vremena. Zato je i TV polica postala nezaobilazni komad nameštaja.

Ako imaš ideju kako bi voleo da ti izgleda prostor oko televizora ili ako ti je potreban bilo kakav savet, javi nam se a mi ćemo uraditi sve da što pre dobiješ idealnu komodu po meri.

Stara dilema, šta je lepše, TV na polici ili na zidu. Ako se odlučiš da TV okačiš na zid uvek je lepše ako ispod njega dođe polica. Takođe dobićeš i ekstra prostor gde ćeš moći da smestiš sve one sitnice koje se uvek neuredno motaju po kući i sakupljaju prašinu.

tv polica zid

1. Idealno će se uklopiti u veličinu prostora

2. Biraš dekor i boje

3. Kvalitetnija je i svakako lepša od fabričke

Kako izgleda porudžbina i izrada tv-komode?

Kontaktiraj nas telefonom, mejlom ili preko kontakt forme. Po dogovoru izlazimo na teren, nosimo paletu sa materijalima i bojama i vršimo merenje. Ako odlučiš šta pravimo, možemo da ti kažemo cenu, pošto ćemo tada već znati i materijal i dimenzije.

Ako nisi siguran šta tačno želiš, ne brini, objasnićemo ti sve do detalja. Dobićeš 3D projekat pa ćeš moći da vidiš kako će sve da izgleda. 

Naši majstori potom kreću sa izradom i sklapanjem. Kada je sve završeno dogovaramo dan i vreme kada ti odgovara da isporučimo i ugradimo.